13 juli 2013
Zo, daar ben ik dan. Ik dacht na een hele nacht mijn vader, moeder en tante Renate uit de slaap te hebben gehouden, dat het weleens tijd werd om een keer de wereld van de buitenkant van mama te gaan bekijken. Ik kan je zeggen, die is best oke. Hier kan ik het wel vol houden. Voor iedereen die altijd de geboortespecificaties willen weten hier komen ze.
Mijn Naam en rugnummer :) Ik ben om 07:26 uur geboren in verloskamer 3 van All-Inclusive Resort Slingeland te Doetinchem. Ik woog bij de geboorte 3790 gram en was 52 cm lang. Ik moest wel even twee dagen in het ziekenhuis blijven.

Ik had mama iets te lang geplaagd met als resultaat dat zij en daarom ook ik ter observatie in het ziekenhuis moesten blijven.

Heerlijk all inclusive, je krijgt zelfs een bandje met je naam er op. 's Nachts samen met de andere kinderen op de afdeling lekker de boel op stelten zetten en overdag heerlijk slapen en eten bij mama. Ik kan je zeggen, het was niet vervelend.

Ook in het ziekenhuis is er al veel bezoek geweest. Opa en Oma Keuben, Oom Patrick, Oma Blokhuizen, reserve Oma Marieke en reserve Opa Marcel, Oom Rik en Tante Anouk, Suzan Smeets en mijn Oppas Lotte.

Zondag mocht ik om 18:00 uur naar huis. Vaarwel Slingeland Resort All-Inclusive, ik zal jullie goede zorgen missen.
15 juli 2013
Vandaag heeft mijn papa aangifte gedaan bij de gemeente Doetinchem en kom ik nu ook voor bij de gemeentelijke basis administratie. Wil je mijn "Akte van geboorte" zien, je kan er op klikken dan wordt hij groter en kan je hem lezen.

Vanmorgen zijn onze buurtjes Stefan en Jolanda even op bezoek geweest. Dat kon nog net even voor ze naar hun werk gingen. Ze wilde mij zo graag zien, vandaar dat mama maar even een uitzondering gemaakt heeft.
Vandaag kwam ook mijn geboortekaartje binnen, ze werden zelfs als snelle service bezorgt.
Mijn papa wou ze op gaan halen in Enschede, maar hij had geluk, Tessa van Hey Boy Hey Girl kwam ze persoonlijk overhandigen. Gaaf he :).

Ik moet zeggen dat mijn papa en mama een super mooie en unieke kaart voor mij geregeld hebben.

Team van Hey Boy Hey Girl bedankt namens mij, ook voor jullie bijdrage aan mijn website..
Ik kan alle aanstaande papa's en mama's jullie zeker aanraden voor een uniek kaartje.
De kraamhulp was er ook weer vandaag en ik heb even laten zien dat ik meer lust dan 40CC, ach laten we maar naar de 60CC en meer gaan. Ja, wij mannen moeten goed drinken, helemaal bij het warme weer. Vandaag ben ik ook het laatste stukje waarmee in aan mama vastzat kwijt geraakt. Bij het verschonen van mijn luier viel hij er zo vanaf. Eindelijk verlost van het irritante stukje plastic.

's Avonds kwamen Jeroen en Mellanie ook nog even op bezoek en ze namen een heel mooi kado mee voor mij en mijn grote zus. Een echte Picknick tafel met onze namen er op. We worden toch maar weer verwend.

Ik ga vragen aan papa of hij binnenkort weer een verhaaltje schrijft, tot die tijd dikke knuffel Jelte.